reklam
reklam

Belediye personeline protokol eğitimi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

24 Ekim 2024 - 00:17

Belediye personeline protokol eğitimi

reklam
Belediye personeline protokol eğitimi
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 11:41

116 kez okundu
reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeline protokol eğitimi verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeline protokol eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğünün verdiği eğitim meclis salonunda gerçekleştirildi. Türkiye Belediyeler Birliği Dış İlişkiler ve Protokol Uzmanı Yunus Biçer tarafından protokol bilgisi ve resmi makamlarda protokol başlığı altında kamusal alanda protokol kaideleri, ast-üst ilişkileri, makam odalarında uygulanması gereken kurallar, önde gelme sıralaması, yazışma ve telefon protokolü, selamlaşma ve tanıştırma protokolü, ziyaret, uğurlama ve şahsi imaj konuları anlatıldı.

Görsellerle desteklenen eğitimde, protokol kurallarının geçmişi hem teorik hem de uluslararası ve ulusal örneklerle ele alındı. Ayrıca protokol bilgisi ve kaidelerinin kamu kurumlarında ve devletler arası ilişkilerde oynadığı öneme vurgu yapıldı. – BURSA

Belediye personeline protokol eğitimi
Belediye personeline protokol eğitimi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam