reklam
reklam

Bursa’da yürüyen merdivenlerin kapaklarını çalan hırsızlar yakalandı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

19 Nisan 2024 - 22:43

Bursa’da yürüyen merdivenlerin kapaklarını çalan hırsızlar yakalandı

reklam
Bursa’da yürüyen merdivenlerin kapaklarını çalan hırsızlar yakalandı
Son Güncelleme :

13 Ekim 2022 - 15:34

89 kez okundu
reklam

Bursa’da yürüyen merdivenlerin kapaklarını çalan hırsızlar yakalandı Hırsızlık anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı Bursa’da hırsızların hedefi metrodaki yürüyen merdivenlerin kapakları oldu.

Bursa’da yürüyen merdivenlerin kapaklarını çalan hırsızlar yakalandı

Hırsızlık anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

BURSA – Bursa’da hırsızların hedefi metrodaki yürüyen merdivenlerin kapakları oldu. Gece saatlerinde kuyu kapaklarını çalan hırsızlar vatandaşların canını hiçe sayarak arkalarında 1 buçuk metrelik çukur bıraktı. Olay üzerine harekete geçen Bursa polisi bir çok suç kaydı bulunan iki hırsız kuzeni yakalamayı başardı.

Olay, geçtiğimiz hafta gece saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Metro istasyonunda yaşandı. Çekçek arabasıyla gelen hırsızlar metrodaki yürüyen merdivenlerin kuyu kapaklarını çaldı. Yürüyen merdivenin çıkışında bulunan 60 kiloluk kuyu kapaklarını alan hırsızlar arkalarında yaklaşık 1.5 metrelik bir çukur bıraktı. Durumu erken fark eden belediye ekipleri, merdivenleri durdurup etrafına şerit çekerek, muhtemel bir facianın yaşanmasını engelledi.

Olay üzerine harekete geçen Bursa polisi hırsız iki kuzeni yakalamayı başardı

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri şüphelileri güvenlik kamerasından tespit etmeyi başardı. Düzenledikleri operasyon sonucu daha önceden bir çok suçtan kaydı bulunan iki kuzeni yakalamayı başardı. Gözaltına alınan E.G. ve S.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

kapak resmi

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam