reklam
reklam

Balıkesir’de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Nisan 2024 - 03:05

Balıkesir’de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

reklam
Son Güncelleme :

21 Aralık 2021 - 14:41

193 kez okundu
Balıkesir’de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

İstanbul, Bursa İzmir otoyolu Balıkesir yakınlarında meydana gelen feci kazada bir sürücü ve bir otoyol görevlisi yaşamını yitirdi 2 kişi de yaralandı.

İstanbul, Bursa İzmir otoyolu Balıkesir yakınlarında Tarık Zarif Kalabaş idaresindeki plakalı otomobil, İstanbul, Bursa İzmir otoyolunun Balıkesir Yeniköy viyadüğü mevkiinde kontrolü kaybederek bariyere çarptı.

Kazanın olduğu bölgeye yardım etmek üzere giden otoyol görevlisi Erdoğan Saim ise devriye aracıyla kaza yerinde trafik işaretlemesi yapıyordu. O sırada aynı yönden gelen Ceyhun A. kontrolündeki otomobil ise kontrolden çıkarak her iki araca birden çarptı. Yaşanan zincirleme kaza, bariyerlere çarpan aracın sürücüsü Tarık Zarif Kalabaş ile işaretleme yapan otoyol görevlisi Erdoğan Saim olay yerinde hayatını kaybetti. Ceyhun A. ile aynı araçta bulunan Meliha Meryem N. ise yaralandı. Yaralılar kaza yerine ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Kaynak:sondakika.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam