reklam
reklam

Bursa’da 5 akrabasını bıçaklayan madde bağımlısı genç, ormanda çıplak halde bulundu! - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 07:03

Bursa’da 5 akrabasını bıçaklayan madde bağımlısı genç, ormanda çıplak halde bulundu!

reklam
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2022 - 13:30

93 kez okundu
Bursa’da 5 akrabasını bıçaklayan madde bağımlısı genç, ormanda çıplak halde bulundu!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşanan olayda kavga ettiği 5 akrabasını bıçakladıktan sonra kaçan 23 yaşındaki Osman Ekin, polis ekipleri tarafından ormanda çıplak halde bulundu. Gözaltına alınıp tutuklanan Ekin’in, madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

15 Temmuz’da Değirmenönü Mahallesi’nde meydana gelen olayda madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Osman Ekin, alevi nedenlerle ağabeyi Ö.E. (43), amcası F.E. (60) ve ağabeyinin kayınpederi A.C.Ü. (64) ile tartıştı. Bu sırada Osman Ekin, yanındaki bıçakla tartıştığı 3 kişi ile kendilerini ayırmak isteyen akrabaları H.E. (49) ve R.G.’yi (43) de yaralayıp kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılar, ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ö.E., R.G. ve H.E.’nin hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

ÇIPLAK HALDE YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osman Ekin’i, Değirmenönü Mahallesi’ndeki ormanda elinde bıçakla çıplak halde buldu. Bir süre polise direnen Ekin, gözaltına alındı.

İFADE VERMEDİ

Emniyette ifade vermeyen Ekin, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam