reklam
reklam

Bursa’da amatör maçta bir polis ile bir futbolcu yaralandı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 03:08

Bursa’da amatör maçta bir polis ile bir futbolcu yaralandı

reklam
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 7:37

263 kez okundu
Bursa’da amatör maçta bir polis ile bir futbolcu yaralandı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde Yenidoğan Spor Kulübü ile İnegöl Karadeniz Güven Spor Kulübü arasında oynan Süper Amatör Lig maçında bir polis memuru ile bir futbolcu yaralandı.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde Yenidoğan Spor Kulübü ile İnegöl Karadeniz Güven Spor Kulübü arasında oynan Süper Amatör Lig maçında bir polis memuru ile bir futbolcu yaralandı.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Gürsu Yenidoğan Spor ile İnegöl Karadeniz Güven Spor arasında oynanan maçta ev sahibi takım taraftarları hakemin penaltı kararı sonrası sahaya atladı. Taraftarları durdurmak isterken bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru Gürsu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müsabaka 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, son düdüğün ardından taraftarlar sahaya girerek Karadeniz Güven Sporlu oyunculara saldırdı. Bu sırada da bir futbolcu hafif şekilde yaralandı. – BURSA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam