reklam
reklam

Bursa’da aracına çarpan taksi sürücüsünü böyle dövdü - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

25 Nisan 2024 - 03:58

Bursa’da aracına çarpan taksi sürücüsünü böyle dövdü

reklam
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 7:48

86 kez okundu
Bursa’da aracına çarpan taksi sürücüsünü böyle dövdü

Bursa’da aracına çarpan taksi sürücüsünü böyle dövdü Bursa’da ticari taksi ile otomobil çarpıştı.

Bursa’da aracına çarpan taksi sürücüsünü böyle dövdü

Bursa’da ticari taksi ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü hatalı olduğu iddiasıyla taksi sürücüsüne süldırıp darp etti. Kavga, taksicinin aldığı darbe sonrası bayılıp yere düşmesi ile son buldu. O anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kaza, Gemlik ilçesinde meydana geldi. Ticari taksi ve otomobil 2 sokağın kesişim noktasında çarpıştı. İki sürücü kısa sürü tartıştıktan sonra, otomobil sürücüsü hatalı olduğunu iddia ettiği taksi sürücüsüne saldırıp darp etmeye başladı. Mahalle sakinlerinin ayırmak istemesine rağmen darbelere mağruz kalan ticari taksi sürücüsü bayılıp bir anda yere düştü. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri otomobil sürücüsünü gözaltına alırken sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü ilk müdahalesinin ardından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam