reklam
reklam

Bursa’da balkondan düşen kadının hayatını kaybetmesi sonucu hastanede karşılaşan iki aile, birbirine girdi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 02:01

Bursa’da balkondan düşen kadının hayatını kaybetmesi sonucu hastanede karşılaşan iki aile, birbirine girdi

reklam
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 11:51

81 kez okundu
Bursa’da balkondan düşen kadının hayatını kaybetmesi sonucu hastanede karşılaşan iki aile, birbirine girdi

Bursa’da balkondan düşen ve hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Kızlarının balkondan düşmesine öfkelenen aile, kızlarının eşinin ailesiyle hastanede karşı karşıya gelince ortalık savaş alanına döndü. Sopaların ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, saniye saniye kameraya yansıdı.

Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde Kader A., henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı balkondan düştü. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Kader A.’ya olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRDİ

Kader A.’nın ailesi ve kocasının yakınları hastanede karşılaşınca sopalarla birbirlerine saldırdılar. Orada bulunan polis, jandarma ve güvenlik görevlileri kavgaya müdahale ederek ayırdı. Hastaneye destek ekiplerin gelmesiyle birlikte aileler Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ne götürülmüştü.

HAYATINI KAYBETTİ

Kader A. hastanede tedavi altına alınırken doktorların yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavga anı ise hastanede bulunan vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam