reklam
reklam

Bursa’da canlı tavuk yüklü tır devrildi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 09:43

Bursa’da canlı tavuk yüklü tır devrildi

reklam
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 12:51

152 kez okundu
Bursa’da canlı tavuk yüklü tır devrildi

Bursa’da 5 bin adet canlı tavuk yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi.

Bursa’da 5 bin adet canlı tavuk yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Kazada çok sayıda tavuğun telef olduğu bildirildi.

Kaza, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Orhangazi- İznik Karayolu Keramet Ilıca kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bilecik’in Osmaneli ilçesinden yüklediği 5 bin adet canlı tavuğu Bandırma’ya götürmek üzere yola çıkan Bora V. idaresindeki 10 ACH 262 plakalı tır kontrolden çıkarak devrildi. Kazada tır kasasında yüklü olan canlı tavuklar kafesleri ile birlikte etrafa saçıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada etrafa saçılan kafes içindeki tavuklar olay yerine çağrılan bir başka tıra aktarıldı. Çok sayıda tavuğun da telef olduğu kazayla ilgili inceleme başlatıldı. – BURSA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam