reklam
reklam

Bursa’da evlere çok yakın olan ağaçlık alanda yangın - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

28 Mart 2024 - 16:13

Bursa’da evlere çok yakın olan ağaçlık alanda yangın

reklam
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 9:09

96 kez okundu
Bursa’da evlere çok yakın olan ağaçlık alanda yangın

Bursa’da evlere çok yakın olan ağaçlık alanda yangın Yangın evlere sıçramadan son anda söndürüldü Yangının bir anda büyüme anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı Bursa’da evlere çok yakın bir noktada bulunan ağaçlık alanda çıkan yangın evlere sıçramadan son anda söndürüldü.

Bursa’da evlere çok yakın olan ağaçlık alanda yangın

Yangın evlere sıçramadan son anda söndürüldü

Yangının bir anda büyüme anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

BURSA – Bursa’da evlere çok yakın bir noktada bulunan ağaçlık alanda çıkan yangın evlere sıçramadan son anda söndürüldü. Yangının bir anda büyüme anı ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerin arasında bulunan ağaçlık bir alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler bir anda büyürken görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını evlere sıçramadan son anda söndürerek kontrol altına aldı. Yangının bir anda büyümesi ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam