reklam
reklam

BURSA’DA HALK OTOBÜSÜ, REFÜJÜ AŞIP YOLDAN ÇIKTI; O ANLAR KAMERADA - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

25 Nisan 2024 - 17:25

BURSA’DA HALK OTOBÜSÜ, REFÜJÜ AŞIP YOLDAN ÇIKTI; O ANLAR KAMERADA

reklam
Son Güncelleme :

22 Eylül 2022 - 13:17

102 kez okundu
BURSA’DA HALK OTOBÜSÜ, REFÜJÜ AŞIP YOLDAN ÇIKTI; O ANLAR KAMERADA

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan özel halk otobüsü, refüjü aşıp tali yola geçti.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan özel halk otobüsü, refüjü aşıp tali yola geçti. Seyir halindeki kamyonetin sürücüsü ise saniyelerle otobüsün altında kalmaktan kurtuldu. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İnegöl-Alanyurt seferini yapan Hakim Özdemir (53) yönetimindeki 16 M 06109 plakalı özel halk otobüsü, köprülü kavşak mevkisinde yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Otobüs, refüj üzerinden tali yola geçti. Bu sırada tali yolda seyir halinde olan kamyonet sürücüsü, otobüsün şoförünün manevra yapmasıyla son anda altında kalmaktan kurtuldu. Özdemir, otobüsle iş yerinin demir korkuluklarına çarpmak üzereyken, yeni manevra yaparak, daha büyük kazanın da önüne geçti. Şoför ile yolcular, kazayı yara almadan atlatırken, bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam