reklam
reklam

BURSA’DA HASTANENİN ‘ÇOCUK ACİL’ BÖLÜMÜ YANGIN ŞÜPHESİYLE TAHLİYE EDİLDİ - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

26 Nisan 2024 - 18:15

BURSA’DA HASTANENİN ‘ÇOCUK ACİL’ BÖLÜMÜ YANGIN ŞÜPHESİYLE TAHLİYE EDİLDİ

reklam
Son Güncelleme :

10 Ocak 2023 - 8:38

81 kez okundu
BURSA’DA HASTANENİN ‘ÇOCUK ACİL’ BÖLÜMÜ YANGIN ŞÜPHESİYLE TAHLİYE EDİLDİ

BURSA Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil bölümü, kablolardan yanık kokusu gelmesi üzerine tedbir amaçlı tahliye edilirken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

BURSA Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil bölümü, kablolardan yanık kokusu gelmesi üzerine tedbir amaçlı tahliye edilirken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hastanedeki kontrolleri sürerken acil servisteki hasta muayeneleri de durduruldu.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Çırpan Mahallesi’ndeki Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Osmangazi ek binasında meydana geldi. Çocuk Acil Servisi’nin tavanındaki kablolardan yanık kokusu geldiğini fark eden görevliler durumu itfaiye ekiplerine bildirirken, tedbir amacıyla hastanede bulunan hastaları da yaklaşık 15 dakikada tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bu sırada acil serviste de hasta muayeneleri durduruldu. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmada herhangi bir yangına rastlamadı. Ekiplerin 1 saat süren incelemelerinin ardından hastanede yeniden hasta kabulüne başlandı. (DHA)

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam