reklam
reklam

Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı : 2 yaralı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

26 Nisan 2024 - 18:51

Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı : 2 yaralı

reklam
Son Güncelleme :

03 Aralık 2022 - 6:56

116 kez okundu
Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı : 2 yaralı

Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı : 2 yaralı Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı Bursa’da kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi otomobilde sıkışarak yaralandı.

Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı : 2 yaralı

Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Bursa’da kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi otomobilde sıkışarak yaralandı.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 11 Eylül Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta durmayarak geçen İsmail T. idaresindeki 35 MPN 30 plakalı otomobil ile Sercan K. idaresindeki 16 ALM 312 kamyon çarpıştı. Kazada ortalık savaş alanına dönerken otomobilde bulunan sürücü İsmail T. ile Tilbe B. sıkışarak yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışanları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslar ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza yapan otomobil ile kamyon kısa sürede yoldan kaldırılırken trafik açıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam