reklam
reklam

Bursa’nın Mudanya ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Nisan 2024 - 21:42

Bursa’nın Mudanya ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

reklam
Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 8:14

48 kez okundu
Bursa’nın Mudanya ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan ‘Sihirli Mantar’ operasyonunda F.A. adlı kişi gözaltına alındı. Operasyonda 19,1 gram marihuana, 14,5 gram esrar, 9,4 gram sihirli mantar ve uyuşturucu öğütme aparatları ele geçirildi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan ‘Sihirli Mantar’ operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro ve Asayiş ekipleri, uyuşturucu satışı, temini ve kullanımını engellemeye yönelik operasyon düzenledi. Ekiplerin, çalışmaları neticesinde F.A.’nın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Ekipler, F.A.’nın evinde yaptığı aramada; 19,1 gram marihuana, 14,5 gram esrar, 9,4 gram kullanılması durumunda ölümle sonuçlanabilecek derecede tehlikeli olan sihirli mantar ile 2 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve içiminde kullanılan sigara kağıdı ele geçirdi.

F.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. – BURSA

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam