reklam
reklam

Çatıda ‘bu kadar da olmaz’ dedirten anlar - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

2 Mayıs 2024 - 00:36

Çatıda ‘bu kadar da olmaz’ dedirten anlar

reklam
Son Güncelleme :

17 Kasım 2021 - 8:41

182 kez okundu
Çatıda ‘bu kadar da olmaz’ dedirten anlar

Bursa’da çatı tamiri yapan iki arkadaşın o anları izleyenleri hem korkuttu hem güldürdü. Tamircilerden biri beline bağladığı ipin diğer ucunu çatıda oturup kendisini izleyen arkadaşına verdi ve iki kişinin o halleri onları izleyenler tarafından görüntülendi.

Bursa Yıldırım Gökdere Mahallesinde çatı tamiratı yapan iki kişi, bellerine bağladıkları halatla çatıda adeta ölüme meydan okudu.

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Çatıda kimi zaman yatarak, kimi zaman da tehlikeli şekilde yürüyerek tamir yapan şahısları yoldan geçenler korku dolu gözlerle izledi. Uzun süre çatıda tamir işlemine devam eden iki şahıstan biri çatının en uç noktasına kadar geldikçe yürekler ağızlara geldi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GÜVENLİK İÇİN BAĞLADIĞI İPİ UCUNU ARKADAŞINA VERDİ

Beline bağladığı ipin diğer ucunu çatıda oturup kendisini izleyen arkadaşına veren adamın tamir yaparken çekilen fotoğrafı kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Çatıda 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam