reklam
reklam

Cezaevinden izinli çıktı bir günde 10 ayrı evi soydu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 01:42

Cezaevinden izinli çıktı bir günde 10 ayrı evi soydu

reklam
Son Güncelleme :

02 Aralık 2022 - 11:06

68 kez okundu
Cezaevinden izinli çıktı bir günde 10 ayrı evi soydu

Cezaevinden izinli çıktı bir günde 10 ayrı evi soydu Adana’da tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp Bursa’da bir günde 10 ayrı evi soyan hırsızlık şüphelisi, 256 ayrı güvenlik kamerasını izleyip eşgalini belirleyen Bursa polisi tarafından yakalandı.

Cezaevinden izinli çıktı bir günde 10 ayrı evi soydu

BURSA – Adana’da tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp Bursa’da bir günde 10 ayrı evi soyan hırsızlık şüphelisi, 256 ayrı güvenlik kamerasını izleyip eşgalini belirleyen Bursa polisi tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesindeki Soğanlı, Alemdar, Sırameşeler, Küplüpınar, Fatih, Çiftehavuzlar, Çirişhane mahallelerinde son aylarda kapı kırmak sureti ile meydana gelen hırsızlık olaylarında yaklaşık 900 bin TL madi zarar meydana geldi. Bunun üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hırsızlıkların yaşandığı bölgelerde yaklaşık 250 güvenlik kamerası ve KGYS kameraları takibe aldı. İncelemeler neticesinde polis, 10 farklı adreste meydana gelen hırsızlık olaylarını, Adana’da yine hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp Bursa’ya gelen O.Ç.(36)’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Bu sabaha karşı hırsızlık polisi tarafından kaldığı mekanda yakalanan O.Ç. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam