reklam
reklam

Eniştesini çalıştığı fabrika önünde av tüfeği ile vurdu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

25 Nisan 2024 - 13:31

Eniştesini çalıştığı fabrika önünde av tüfeği ile vurdu

reklam
Son Güncelleme :

02 Aralık 2022 - 11:04

107 kez okundu
Eniştesini çalıştığı fabrika önünde av tüfeği ile vurdu

Eniştesini çalıştığı fabrika önünde av tüfeği ile vurdu Bursa’da tartıştığı kayınçosu tarafından iş yeri önünde av tüfeği ile vurulan enişte, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Eniştesini çalıştığı fabrika önünde av tüfeği ile vurdu

BURSA – Bursa’da tartıştığı kayınçosu tarafından iş yeri önünde av tüfeği ile vurulan enişte, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi Çiftlik, sokakta faaliyet gösteren mobilya fabrikası önünde meydana geldi. İddiaya göre, Halil A.ve Yusuf C. (53)’nin çocukları arasında çıkan tartışmaya bir gün sonra dahil oldular. Bu duruma sinirlenen Halil A. evinden av tüfeğini alıp eniştesi Yusuf C.’nin çalıştığı fabrikaya gitti. Kayınço Halil A., fabrikanın girişine çağırdığı eniştesine tüfekle defalarca ateş etti.

Saçmaların sağ bacağına isabet ettiği Yusuf C. yaralandı. Yaralı enişti, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri suç aleti tüfekle şüpheli Halil A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam