reklam
reklam

Geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu, yangın 1 saatte söndürüldü - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 17:06

Geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu, yangın 1 saatte söndürüldü

reklam
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 7:47

77 kez okundu
Geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu, yangın 1 saatte söndürüldü

Geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu, yangın 1 saatte söndürüldü Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu.

Geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu, yangın 1 saatte söndürüldü

– Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik mücadelesi sonucunda söndürülen yangında maddi hasar meydana gelirken, depo sahibi o anları büyük üzüntüyle izledi.

Yangın, saat 02.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi, Akyıldız Caddesi üzerinde bulunan geri dönüşüm deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Alevleri gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere hızla müdahale ederken sağlık görevlileri ise yaşanacak muhtemel olumsuz durumlara karşı hazırda bulundu. Yaklaşık 1 saatlik mücadele sonucu söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, depo kullanılamaz hale geldi. Deposunun yandığını gören sahibi ise üzgün bakışlarla o anları izledi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam