reklam
reklam

İki grup kavga arasında çıkan kavgada bariyer ve muz ağacı havada uçuştu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

4 Mayıs 2024 - 22:37

İki grup kavga arasında çıkan kavgada bariyer ve muz ağacı havada uçuştu

reklam
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2021 - 9:00

180 kez okundu
İki grup kavga arasında çıkan kavgada bariyer ve muz ağacı havada uçuştu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı. Olay sırasında Bariyer ve muz ağaçlarıyla birbirine vurmaya çalışan grubun kavgası kameralara yansıdı. Kavga sırasında muz ağacı kırılan kafeterya sahibi zararı karşısında şikayetçi olacağını söyleyerek isyan etti.

Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi Kumyaka Caddesi’nde geç saatlerde 3’er kişilik iki grup birbirine girdi. Bir kişinin site giriş bariyeri ile diğerlerine vurmaya çalışması, diğer kişinin ise bir kafeteryanın bahçesinde aldığı muz ağacı ile saldırdığı görüntüler güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Birbirine giren 2 grubun bariyer ve muz ağaçlı kavgası kamerada

KAFETERYA SAHİBİ İSYAN ETTİ

Kavganın olduğu caddede kafeterya işleten ve muz ağacının kendisine ait olduğunu belirten Mehmet Can Göcen, “Gece saat 01.30 sıralarında üçerli şekilde iki grup kavga ediyor. Benim olayla ilgili bir bağlantım yok. İki tarafı da tanımıyorum. Benim kafeteryamda muz ağacım vardı. Daha iki gün önce almıştık. Adam geliyor buradan, ağacı alıyor, birbirine vuruyorlar. Ben şahıslardan şikayetçiyim. Bu şahısların bulunmasını ve zararımın karşılanmasını istiyorum. Söylenecek çok şey var da dile getirmek istemiyorum. Sadece bir kağıda özür notu bıraksalardı, bizim için kafiydi. Özür dilenmesini ve zararın karşılanmasını beklerdik, bunu da yapmamışlar. Benim zararım karşılanırsa ben şikayetçi olmam. Ben tekrar söylüyorum, şahısları tanımıyorum ve zararımın karşılanmasını istiyorum” dedi.

İki grup kavga arasında çıkan kavgada bariyer ve muz ağacı havada uçuştu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam