reklam
reklam

İntihar eden gencin görüntüsü infial yarattı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

19 Nisan 2024 - 23:51

İntihar eden gencin görüntüsü infial yarattı

reklam
Son Güncelleme :

02 Aralık 2021 - 10:01

253 kez okundu
İntihar eden gencin görüntüsü infial yarattı

Bursa Yakın Çevre Yolu’nda kendini ağaca asan kimliği belirsiz bir gencin görüntüleri gündem oldu. Araçlarıyla yolda seyrederken korkunç manzaraya tanık olanların ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, görüntüler özellikle sosyal medyada infial yarattı.

Bursa’da araçlarıyla seyreden kişilerin cep telefonlarıyla kaydettikleri görüntü gündem yarattı. Kimliği belirsiz bir gencin kendini ağaca astığını fark eden sürücülerin ihbarı sonrası olay yeri polis kordonuna alındı.

GÖRÜNTÜ İNFİAL YARATTI

İntihar ettiği düşünülen kişinin kimliğiyle ilgili henüz bir bilgi verilmezken, sosyal medyaya düşen video infial yarattı.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Lifebursa.com’un paylaştığı görüntülerde, polis ekiplerinin yoldan geçenleri devam etmeleri konusunda uyardıkları ve kendini ağaca asan kişinin etrafında çok sayıda kişinin toplandığı görülüyor. Vatandaşlar, yetkililerin korkunç olaya ilişkin bir açıklama yapmasını beklediklerini ifade ediyor.

İntihar eden gencin görüntüsü infial yarattı
Kaynak:sondakika.com
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam