reklam
reklam

İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

28 Mart 2024 - 12:27

İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

reklam
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 11:52

120 kez okundu
İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı Bursa’da kavşakta meydana gelen kazada işçi servisi ile otomobil çarpıştı.

İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

BURSA – Bursa’da kavşakta meydana gelen kazada işçi servisi ile otomobil çarpıştı. Çarpıma sonucu kullanılamaz hale gelen otomobildeki ve servisteki 6 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saat 01.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Samanlı Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Muhammet Ö. idaresindeki 16 S 1850 plakalı işçi servisi, kavşakta karşı istikamete geçmeye çalışan Kenan K. yönetimindeki 16 KT 554 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Kenan K.’nin kullandığı otomobil bariyerleri parçalayarak trafik lambasına çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada servis sürücüsü yara almazken, serviste bulunan yolcular ve Kenan K.’nin yönetiminde araç içerisinde bulunan, isimleri henüz belirlenemeyen 6 kişi yaralandı. Yaralıların yakınları olay yerine geldiğinde ise göz yaşlarına hakim olamadı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bölgede oturan ve kazaya şahit olan Burak Özdemir, “Evden çıktım. İleri doğru ilerken kazayı duydum. Servis aracı karşıdan gelirken, kavşakta karşıya geçmeye çalışan otomobile çarptı. Burada 2 gün önce bir kaza daha meydana geldi. Sürekli kaza yaşanan bir yer burası. Yaralıların Allah yardımcıları olsun” dedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam