reklam
reklam

Kavga sırasında gözü döndü! Önce kardeşini öldürdü, sonra intihar etti - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

19 Mayıs 2024 - 05:46

Kavga sırasında gözü döndü! Önce kardeşini öldürdü, sonra intihar etti

reklam
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2021 - 12:16

262 kez okundu
Kavga sırasında gözü döndü! Önce kardeşini öldürdü, sonra intihar etti

Bursa’da yaşayan 57 yaşındaki Hasan Ateşli, evinin balkonunda henüz bilinmeyen bir nedenle kardeşi İbrahim Ateşli’yle tartıştı. Tartışma sırasında gözü dönen Hasan Ateşli önce kardeşini tabancayla vurup öldürürken; sonrasında ise intihar etti. Olay yerine gelen aile üyeleri ise sinir krizi geçirdi.

Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Beşevler Caddesi’nde bugün saat 09.30 sıralarında Hasan Ateşli, kardeşi İbrahim Ateşli’nin evine gitti. Ağabey- kardeş arasında balkonda, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

KARDEŞİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

Tartışma sırasında Hasan Ateşli, belinden çıkardığı ruhsatlı tabancayla kardeşi İbrahim’i vurdu. İbrahim Ateşli kanlar içinde yere yığılırken, Hasan Ateşli bu kez silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan komşular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Hasan ve İbrahim Ateşli kardeşlerin yaşamını yitirdiği tespit edildi. İki kardeşin cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp morguna gönderildi.

Gözü dönmüş adam, önce kardeşini öldürdü sonra kendi kafasına sıktı

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hasan Ateşli’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu, İbrahim Ateşli’nin ise ablasıyla birlikte yaşadığı bildirildi. Olay yerine gelen Hasan Ateşli’nin eşi S.A. ise sinir krizi geçirdi.

Kavga sırasında gözü döndü! Önce kardeşini öldürdü, sonra intihar etti

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam