reklam
reklam

Önce keşif yaptı, ardından bisikleti böyle çaldı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 00:30

Önce keşif yaptı, ardından bisikleti böyle çaldı

reklam
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 12:05

80 kez okundu
Önce keşif yaptı, ardından bisikleti böyle çaldı

Önce keşif yaptı, ardından bisikleti böyle çaldı Bursa’da bisiklet hırsızlığı kamerada Bursa’da bir dükkanın önünde kilitsiz bir şekilde duran bisikleti gözüne kestiren hırsız, keşif turu attıktan sonra bisikleti alıp kaçtı.

Önce keşif yaptı, ardından bisikleti böyle çaldı

Bursa’da bisiklet hırsızlığı kamerada

– Bursa’da bir dükkanın önünde kilitsiz bir şekilde duran bisikleti gözüne kestiren hırsız, keşif turu attıktan sonra bisikleti alıp kaçtı. O anlar saniye saniye kamera kayıtlarına yansıdı.

Olay 4 Ocak Çarşamba günü 18.55 sıralarında Bursa Gemlik ilçesi Orhangazi Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde yer alan bir kırtasiye mağazasından kısa süreli alışveriş yapmak için içeri giren müşteri, bisikletini dükkanın önüne bıraktı. Müşteri içeride alışveriş yaparken, dükkan önüne kilitlenmeden bıraktığı bisikletini gözüne kestiren bir hırsız, bisikleti göz açıp kapayıncaya kadar çaldı. Dükkana ait güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsız önce iki defa dükkanın önünden geçerek keşif yaptı. Çevredeki evleri ve dükkan içini kontrol eden hırsız, ardından üçüncü defa geldiği dükkanın önünden, bisikleti hızlıca alarak kayıplara karıştı. Alıveriş sonrası bisikletinin yerinde olmadığını gören müşteri, dükkan sahibi ile birlikte dükkana ait güvenlik kameralarını seyredince bisikletinin çalındığını anladı. Görüntülerle birlikte Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat eden mağdur vatandaş, hırsızın yakalanması için şikayette bulundu.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam