reklam
reklam

Tatil için yola çıkan motosikletli genç, korkunç kazada can verdi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Ekim 2024 - 14:37

Tatil için yola çıkan motosikletli genç, korkunç kazada can verdi

reklam
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 8:52

179 kez okundu
Tatil için yola çıkan motosikletli genç, korkunç kazada can verdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan kazada arkadaşıyla tatile giden bir genç, kontrolden çıkan motosikletinin devrilerek duvara çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Sabah saatlerinde Bursa- Ankara kara yolu üzeri kırsal Güneykestane mahallesi mevkiinde Bekir Yorulmaz (32) beraberindeki arkadaşı Muratcan H. (26) ile ayrı motosikletlerle tatil için İstanbul’dan Antalya’ya yola çıktı.

VİRAJI DÖNEMEDİ

Bekir Yorulmaz yönetimindeki motosiklet, İnegöl’ün Güneykestane mahallesi mevkiinde virajda kontrolden çıktı. Devrilen motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklenerek istinat duvarına çarptı. Kazayı fark eden motosikletin sürücüsü Muratcan H. da heyecanla motosikletini devirdi. Kaza sonucu 2 motosikletin sürücüsü de yaralandı.

Tatil hayaliyle yola çıkan motosikletli genç, feci kazada can verdi

Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Bekir Yorulmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat H. ise tedavinin ardından taburcu edildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Tatil için yola çıkan motosikletli genç, korkunç kazada can verdi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam