reklam
reklam

Yeğenlerini para meselesi nedeniyle öldürmüş - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

24 Nisan 2024 - 05:25

Yeğenlerini para meselesi nedeniyle öldürmüş

reklam
Son Güncelleme :

04 Haziran 2022 - 11:45

120 kez okundu
Yeğenlerini para meselesi nedeniyle öldürmüş

BURSA’da yeğenleri Ferman (19) ile Şahin Gündüzeli (20) kardeşleri tabancayla vurarak öldüren M.G.’nin (50) cinayetleri para meselesi yüzünden işlediği öne sürüldü.

BURSA’da yeğenleri Ferman (19) ile Şahin Gündüzeli (20) kardeşleri tabancayla vurarak öldüren M.G.’nin (50) cinayetleri para meselesi yüzünden işlediği öne sürüldü. Polis, M.G.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde meydana geldi. Ferman ve Şahin Gündüzeli, aralarında husumet olduğu öne sürülen amcaları M.G.’nin bağ evine gitti. İki kardeş ve amcaları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, M.G., yeğenlerini tabancayla vurup, kaçtı.

Kardeşler kanlar içerisinde kalırken, silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından Bursa Şehir ve Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılan Gündüzeli kardeşler kurtarılamadı.M.G.’nin, yeğenleri Ferman ve Şahin Gündüzeli kardeşleri, para meselesi yüzünden öldürdüğü öne sürüldü.Kardeşlerin Bursa Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsileri sürerken, polis şüpheliyi arıyor.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam