reklam
reklam

Yine aynı yalan! Yaşlı kadının 300 bin liralık altınını çaldılar - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 15:35

Yine aynı yalan! Yaşlı kadının 300 bin liralık altınını çaldılar

reklam
Son Güncelleme :

16 Kasım 2022 - 13:20

87 kez okundu
Yine aynı yalan! Yaşlı kadının 300 bin liralık altınını çaldılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 61 yaşındakiAyşe K.’yi arayıp, “Adınız terör soruşturmasına karıştı” yalanıyla 300 bin liralık altınını alıp dolandıran Suriye uyruklu 2 kişi yakalandı.

İnegöl ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde Ayşe K.’yi telefonla arayıp, kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, “Adınız terör soruşturmasına karıştı” deyip, bu durumdan kurtulması için para istedi. Dolandırıcılara inanan Ayşe K., evde bir miktar altını olduğunu söyledi. Eve gelen şüpheliler, Ayşe K.’den aldıkları yaklaşık 300 bin liralık altını alıp kaçtı.

ALTINLARI BAŞKASINA VERMİŞLER

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Ayşe K., durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın yaptığı çalışmayla şüphelilerin Suriye uyruklu Mohamad Jesri (27) ve Abdurrahman Zkert (26) olduğu belirlendi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı. İfadelerinde suçlarını itiraf eden şüpheliler, altınları başkasına verdiklerini söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Jandarmanın, altınları bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam