reklam
reklam

Yol ortasında çırılçıplak duran adam, görüntülendiğini fark edince panikledi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

23 Nisan 2024 - 19:07

Yol ortasında çırılçıplak duran adam, görüntülendiğini fark edince panikledi

reklam
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2022 - 11:18

118 kez okundu
Yol ortasında çırılçıplak duran adam, görüntülendiğini fark edince panikledi

Bursa’da yolun ortasında çırılçıplak güneşlenen bir kişi hayrete düşürdü. Yoldan geçen kişi tarafından görüntülenen adam, durumu fark etmesi sonrası koşar adım bölgeden uzaklaştı. Çıplak şahsın yol kenarında güneşlendiği iddia edildi.

Bursa’da yolda çırılçıplak şekilde güneşlendiği iddia edilen bir şahıs, görenleri hayrete düşürdü. Yoldan geçen bir başka vatandaş tarafından fark edilen ve kayda alınan şahıs, görüntülendiğini fark etmesinin ardından kıpırdandı.

YÜZÜNDEKİ HAVLUYU KALDIRIP ÇEVRESİNE BAKTI

Güneşin yüzünü yakmaması için üzerine havlu koyan şahıs, görüntülenmesinin ardından önce yerinden doğruldu, ardından da çevresine göz attı. Rahatı kaçan şahıs, bir süre sonra ise ayağa kalkarak gözden kayboldu. Bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede dolaşıma girdi.

Kaynak:SonDakika.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam