reklam
reklam

Bursa Ticaret Borsasından öğrencilere mont yardımı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 17:35

Bursa Ticaret Borsasından öğrencilere mont yardımı

reklam
Bursa Ticaret Borsasından öğrencilere mont yardımı
Son Güncelleme :

15 Kasım 2021 - 9:07

450 kez okundu
reklam

Eğitim yardımlarını sürdüren Bursa Ticaret Borsasınca (Bursa TB), İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla belirlenen yaklaşık 900 öğrenciye kışlık mont yardımı yapıldı.

Eğitim yardımlarını sürdüren Bursa Ticaret Borsasınca (Bursa TB), İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla belirlenen yaklaşık 900 öğrenciye kışlık mont yardımı yapıldı.

Bursa Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya göre, Bursa TB, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle geleneksel hale getirdiği eğitim yardımlarına devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülen ortak çalışma sonucu Keles, Harmancık, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde belirlenen ailesi ihtiyaç sahibi yaklaşık 900 öğrenciye kışlık mont dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, eğitime her şeyden çok önem verdiklerini belirterek, eğitimin desteklenmesi adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Yarının büyük Türkiye’sinin yolunun iyi eğitim almış bireylerden geçtiğini vurgulayan Matlı, şunları kaydetti:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteği ile Bursa’mızın 4 dağ ilçesinde belirlenen yaklaşık 900 ihtiyaç sahibi öğrencimize kışlık montlarını personellerimiz aracılığıyla dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki eğitim hakkı doğuştan gelen doğal bir haktır. Hiçbir öğrencimiz imkansızlıklar nedeniyle en temel hakkı olan eğitimden mahrum kalmamalı. Bu nedenle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarda bulunduğumuz gibi üniversite öğrencilerimize de burs desteği sağlıyoruz. Bursa TB olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerine dün olduğu gibi bugün de destek oluyoruz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”

Bursa Ticaret Borsasından öğrencilere mont yardımı
Bursa Ticaret Borsasından öğrencilere mont yardımı

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam