reklam
reklam

Bahçeden erik yiyen kişi, not yazıp ağaca astı: Borcum var ise IBAN atın - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

3 Mayıs 2024 - 07:21

Bahçeden erik yiyen kişi, not yazıp ağaca astı: Borcum var ise IBAN atın

reklam
Bahçeden erik yiyen kişi, not yazıp ağaca astı: Borcum var ise IBAN atın
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 11:53

189 kez okundu
reklam

Bursa’nın İznik ilçesinde erik tarlasında bulunan ağaçtaki not tarla sahibini ve çalışanları şaşkına çevirdi. Canı çektiği için ağaçtan erik yiyen bir kişi cep telefonu numarasını bırakarak, “Borcum var ise iban atın” notunu yazınca üreticiler de “Böyle insanlar kaldı mı?” ifadelerini kullandı.

Hasat döneminin başlamasıyla İznik-Çakırca yolu üzerindeki erik bahçesine giden Fatih Seyhan; ağacın dalına bantla yapıştırılarak asılmış bir not buldu. Kağıtta yazanlar ise tarla sahibini hayrete düşürdü.

“EKENİN DE BAKANIN DA HELAL ETMESİNİ İSTERİM”

Notun üzerinde, “Merhabalar bu bahçenin sahibi. Ağaçtan 1-1,5 kilo erik aldım. Allah ölmüşlerinizin ruhuna rahmet versin. Ekenin de bakanın da helal etmesini isterim. Borcum var ise iban atın. Tır’cı İzmirli. Teşekkür ederim” yazılı not tarla sahibini hayrete düşürdü.

Bahçe sahibi ağaçtaki notu görünce duygulandı: Böyle insanlar kaldı mı?

“HAKKIM HELAL OLSUN”

Hayret içerisinde notu okuyan çiftçi Seyhan, “Hakkım sonuna kadar helal olsun. Dürüst bir adammış. Çalmamış. Telefon numarasını bile yazmış. Aradım ama ulaşamadım. Gördüğünde geri arayacaktır. Herkes istediği kadar erik alsın, helal olsun. Bu dünyada iyi insanlar halen var” dedi.

Bahçeden erik yiyen kişi, not yazıp ağaca astı: Borcum var ise IBAN atın

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam