reklam
reklam

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması: EYT çalışması teknik olarak bitti - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 19:03

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması: EYT çalışması teknik olarak bitti

reklam
Bakan Bilgin’den EYT açıklaması: EYT çalışması teknik olarak bitti
Son Güncelleme :

27 Eylül 2022 - 9:43

101 kez okundu
reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “EYT çalışması teknik olarak bitti. Çalışmamızı Aralık ayında kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili teknik çalışmaların bittiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşıldıktan sonra meclise getirileceğini söyledi.

Bakan Bilgin “Aralıkta basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra Meclis’e intikal ettiririz” dedi.

Bakan Bilgin kamu sözleşmeli çalışanlarının kadroya geçirilmesiyle ilgili olarak ise “516 bin kişinin kadro haklarına kavuşması meselesidir. Onun çalışması bitti, zaman meselesi var” açıklamasında bulundu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam