reklam
reklam

Başkan Aktaş, Millet İttifakı başkanlarına isyan etti - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

25 Nisan 2024 - 23:12

Başkan Aktaş, Millet İttifakı başkanlarına isyan etti

reklam
Başkan Aktaş, Millet İttifakı başkanlarına isyan etti
Son Güncelleme :

09 Kasım 2021 - 9:04

306 kez okundu
reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Millet İttifakı belediye başkanları eğer samimiyse, sahte kişilerin sahte hesaptan Başak Demirtaş’a ettiği küfre gösterdikleri hassasiyeti şehit bacısı için de göstersin” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Millet İttifakı belediye başkanları eğer samimiyse, sahte kişilerin sahte hesaptan Başak Demirtaş’a ettiği küfre gösterdikleri hassasiyeti şehit bacısı için de göstersin” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dün Bingöl’de şehit ağabeyi Tahir Gümren’e küfretmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sosyal medya üzerinden Millet İttifakı belediye başkanlarına seslendi. Başkan Aktaş sosyal medyada şu cümlelere yer verdi:

“Demek ki neymiş? Adında ‘Millet’ yazınca millet hassasiyeti olmuyormuş… Her türlü küfre karşıyız. Millet İttifakı belediye başkanları eğer samimiyse, sahte kişilerin sahte hesaptan Başak Demirtaş’a ettiği küfre gösterdikleri hassasiyeti şehit bacısı için de göstersin.”

Başkan Aktaş, Millet İttifakı başkanlarına isyan etti

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam