reklam
reklam

Bursa’da 92 kök kenevir ele geçirildi; 3 gözaltı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 06:45

Bursa’da 92 kök kenevir ele geçirildi; 3 gözaltı

reklam
Bursa’da 92 kök kenevir ele geçirildi; 3 gözaltı
Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 9:19

88 kez okundu
reklam

BURSA’nın İnegöl ilçesinde, jandarma operasyonunda yasa dışı kenevir üretimi yaparak satışa sunduğu belirlenen 3 kişi, gözaltına alındı.

BURSA’nın İnegöl ilçesinde, jandarma operasyonunda yasa dışı kenevir üretimi yaparak satışa sunduğu belirlenen 3 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve ekim yaptığı arazide ise 92 kök kenevir ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İnegöl ilçesinde yasa dışı kenevir üretimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından E.U. (45), F.D. (69) ve S.Ö.’nün (40), adreslerinde ve kullanımda bulunan arazilerde yasa dışı kenevir ekimi yapıp, kurutarak sattığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, sabah saatlerinde şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli, gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise boyları 2 ile 2,5 metre arasında değişen 92 kök kenevir ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam