reklam
reklam

Bursa’da ‘Huzur’ Uygulaması: 5 Kişi Gözaltına Alındı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

5 Mayıs 2024 - 15:08

Bursa’da ‘Huzur’ Uygulaması: 5 Kişi Gözaltına Alındı

reklam
Bursa’da ‘Huzur’ Uygulaması: 5 Kişi Gözaltına Alındı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 13:41

58 kez okundu
reklam

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ‘Huzur’ uygulamasında 257 kişi sorgulanırken, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ile yakalanan 5 kişi gözaltına alındı. Uygulama kapsamında ayrıca 156 araç kontrol edilerek, 2 sürücüye toplam 6 bin 838 lira idari para cezası uygulandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ‘Huzur’ uygulamasında 257 kişi sorgulanırken, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ile yakalanan 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Çevik Kuvvet, Narkotik, KOM, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile merkez Nilüfer ilçesi Çalı ve Hasanağa bölgelerinde ‘Huzur’ uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan uygulamada 257 kişi sorgulanırken, üzerlerinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, fişek bulunan ve çeşitli suçlardan aranmaları olan 5 şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız silah, 14 adet fişek, 2,30 gram bonzai ele geçirildi. Öte yandan trafik canavarlarına da geçit vermeyen Bursa polisi 156 aracı kontrol edip, 2 sürücüye toplam 6 bin 838 lira idari para cezası uyguladı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildirirken, yapılan ‘Huzur’ uygulamalarıyla suç oranının azaldığı aktarıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam