reklam
reklam

Bursa’da mazgal hırsızlığı kamerada - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

5 Mayıs 2024 - 23:16

Bursa’da mazgal hırsızlığı kamerada

reklam
Bursa’da mazgal hırsızlığı kamerada
Son Güncelleme :

05 Ocak 2024 - 8:39

42 kez okundu
reklam

Bursa’da 3 şüpheli şahsın mazgal hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. Şüpheliler, bir evin otoparkının giriş kısmında bulunan mazgalı çalarak olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen anlar, şüphelilerin yoluna devam ettiği anları gösteriyor.

Bursa\'da mazgal hırsızlığı kamerada

Bursa’da mazgal hırsızlığı kamerada

Bursa’da 3 şüpheli şahsın mazgal hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle sakini gibi yürüyen 3 şüpheli, bir evin otoparkının giriş kısmında bulunan mazgalı gözüne kestirdi. Şüphelilerden biri çevreyi gözetlerken diğeri ise mazgalı bulunduğu yerden çaldı. 3 şüpheli şahıs hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam ederken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam