reklam
reklam

Bursa’da Narkotik Polisi Şüpheli Şahısların Evinde Baskın Yaptı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

28 Nisan 2024 - 18:57

Bursa’da Narkotik Polisi Şüpheli Şahısların Evinde Baskın Yaptı

reklam
Bursa’da Narkotik Polisi Şüpheli Şahısların Evinde Baskın Yaptı
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2023 - 8:13

69 kez okundu
reklam

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde narkotik polisi şüpheli şahısların evine baskın düzenledi. Polis, şahısları gözaltına alırken, mahalle sakinleri ise ekipleri alkış yağmuruna tuttu. Bursa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Ekipler baskın yaptı, mahalleli alkışla destek verdi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde narkotik polisi şüpheli şahısların evine baskın yapıldı. Polis, şahısları gözaltına alırken, mahalle sakinleri ise ekipleri alkış yağmuruna tuttu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi üzerinde narkotik polislerinin takibine takılan iki kişinin bulunduğu eve baskın düzenlendi. Düzenlenen baskınla birlikte yakalanan kişiler polis ekiplerince kelepçelenip araçlara bindirildi. Mahalle sakinleri ise polis ekiplerinin operasyonunu balkonlarından görünce, alkış yağmuruna tutarak destek verdi. O anlar ise kameralara yansıdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam