reklam
reklam

Bursa’da silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

3 Mayıs 2024 - 17:41

Bursa’da silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

reklam
Bursa’da silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 8:27

41 kez okundu
reklam

Bursa’da yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın sebebi, Ertaş Gezengilciler’in Erdinç Cedik’in yengesini rahatsız etmesiyle başlayan tartışma olarak belirlendi. Taraflar arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüşürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’da 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin yaralandığı silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 8. Engin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Ertaş Gezengilciler’in (52) Erdinç Cedik’in (41) yengesini rahatsız etmesi üzerine sinirlenen Cedik ile Gezengilciler arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüşürken taraflar birbirlerine ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yakınları ise yaralıları kendi araçlarıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralanan Ertaş Gezengilciler kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Erdinç Cedik’in ise hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.

 

Olayda kullanılan silahlara polis tarafından el konulurken olay ile alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam