reklam
reklam

Bursa’da Tehlikeli Ters Şerit İhlali - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Temmuz 2024 - 05:26

Bursa’da Tehlikeli Ters Şerit İhlali

reklam
Bursa’da Tehlikeli Ters Şerit İhlali
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2023 - 8:11

81 kez okundu
reklam

Bursa’da Yenişehir-Bursa karayolunda bir araç diğer sürücülerin uyarısına rağmen kilometrelerce ters şeritten ilerledi. O anlar anbean amatör kameralara yansıdı. Yenişehir-Bursa karayolunda 2 gün önce ölümlü kaza gerçekleşmesine rağmen bir sürücü kuralları hiçe sayarak adeta ölüme meydan okudu. Ters istikametten giden araç sürücüsünün rahat tavırlarıyla ölüme davetiye çıkardığı anlar, yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından saniye saniye kayda alındı. Duyarsız sürücünün korna çalanların ikazlarına aldırış etmemesi de dikkat çekti.

Bursa’da Yenişehir-Bursa karayolunda bir araç diğer sürücülerin uyarısına rağmen kilometrelerce ters şeritten ilerledi. O anlar anbean amatör kameralara yansıdı.

Yenişehir-Bursa karayolunda 2 gün önce ölümlü kaza gerçekleşmesine rağmen bir sürücü kuralları hiçe sayarak adeta ölüme meydan okudu. Ters istikametten giden araç sürücüsünün rahat tavırlarıyla ölüme davetiye çıkardığı anlar, yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından saniye saniye kayda alındı.

Duyarsız sürücünün korna çalanların ikazlarına aldırış etmemesi de dikkat çekti.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam