reklam
reklam

Bursa’da uyuşturucu satıcıları böyle yakalandı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 18:33

Bursa’da uyuşturucu satıcıları böyle yakalandı

reklam
Bursa’da uyuşturucu satıcıları böyle yakalandı
Son Güncelleme :

10 Ekim 2022 - 14:07

114 kez okundu
reklam

Bursa’da uyuşturucu satıcıları böyle yakalandıBURSA Bursa’da bir evde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da uyuşturucu satıcıları böyle yakalandı

BURSA Bursa’da bir evde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından Yıldırım İlçesi Sinandede Mahallesi, Çavdar çıkmazında bulunan bir ikamete yapılan baskın sonucu, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramalarda ise, 92 adet yeşil reçeteye tabi hap, 69 adet captagon hap, 9 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazisi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen bin 620 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.T. ve C.Ç isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak bulundurmaktan, M.İ. adlı sahış hakkında ise, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam