reklam
reklam

Bursa’da Yol Kenarında Erkek Cesedi Bulundu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

5 Mayıs 2024 - 16:07

Bursa’da Yol Kenarında Erkek Cesedi Bulundu

reklam
Bursa’da Yol Kenarında Erkek Cesedi Bulundu
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2023 - 8:08

60 kez okundu
reklam

Bursa’da yol kenarında bulunan elektrik trafosunun bakımı için gelen ekipler, ağaçlık alanda erkek cesedi buldu. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. Merkez, Osmangazi ilçesi Balat Mahallesi İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde bulunan bir ağaçlık alandaki elektrik trafonun bakımı için gelen işçiler ağaçlık alanda erkek cesedi buldu. Çalışanların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri olay yerinde inceledikleri cesedin üzerinde Beşir Eyman’a (32) ait kimlik buldu. Cesedin yaklaşık 10 gündür ormanlık alanda olduğu düşünürlerken, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Bursa’da yol kenarında bulunan elektrik trafosunun bakımı için gelen ekipler, ağaçlık alanda erkek cesedi buldu. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Merkez, Osmangazi ilçesi Balat Mahallesi İstanbul- İzmir otoyolu üzerinde bulunan bir ağaçlık alandaki elektrik trafonun bakımı için gelen işçiler ağaçlık alanda erkek cesedi buldu. Çalışanların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri olay yerinde inceledikleri cesedin üzerinde Beşir Eyman’a (32) ait kimlik buldu. Cesedin yaklaşık 10 gündür ormanlık alanda olduğu düşünürlerken, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam