reklam
reklam

Bursa’daki Kökünü Kurutma Operasyonu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

26 Nisan 2024 - 03:48

Bursa’daki Kökünü Kurutma Operasyonu

reklam
Bursa’daki Kökünü Kurutma Operasyonu
Son Güncelleme :

11 Kasım 2022 - 11:10

117 kez okundu
reklam

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu satıcılarına yönelik Kökünü Kurutma Operasyonu’nda bir miktar uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildiğini bildirdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu satıcılarına yönelik Kökünü Kurutma Operasyonu’nda bir miktar uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildiğini bildirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, operasyonda 95 zanlının yakalandığı anımsatıldı.

Başsavcılığın talimatıyla yürütülen operasyon kapsamında belirlenen adreslerde aramalar yapıldığı vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Zanlılara ait adreslerde yapılan aramalarda, 215 gram esrar, 150 gram sentetik kannabinoid bonzai, 325 gram metamfetamin, 226 sentetik hap, 6 tabanca, 2 av tüfeği ele geçirilmiş olup, şüphelilerin adli işlemleri halen devam etmektedir. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, kamuoyuna duyurulur.”

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam