reklam
reklam

BURSA’DAN GÖNÜLLÜ GİTTİKLERİ HATAY’DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA FUTBOL MAÇI YAPTILAR - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 12:08

BURSA’DAN GÖNÜLLÜ GİTTİKLERİ HATAY’DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA FUTBOL MAÇI YAPTILAR

reklam
BURSA’DAN GÖNÜLLÜ GİTTİKLERİ HATAY’DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA FUTBOL MAÇI YAPTILAR
Son Güncelleme :

18 Şubat 2023 - 8:29

98 kez okundu
reklam

Bursa’nın Gemlik ilçesinden depremin vurduğu Hatay’a gönüllü olarak giden yardım ekibi, çadır kentte depremzede çocuklara moral olsun diye onlarla futbol maçı yaptı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinden depremin vurduğu Hatay’a gönüllü olarak giden yardım ekibi, çadır kentte depremzede çocuklara moral olsun diye onlarla futbol maçı yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan iki büyük depremden en çok etkilenen illerden Hatay’da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Bursa’nın Gemlik ilçesinden, kente gönüllü olarak giden yardım ekibi, çocukların, depremin üzerlerinde yarattığı etkiden uzaklaşmaları için onlarla futbol maçı yaptı. AFAD’ın çadır kentinde yapılan müsabakayı çocuklar, 5-1 kazandı. (DHA)

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam