reklam
reklam

Bursa’dan hırsızlık yapan 4 şüpheliye Manisa’da suçüstü - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

8 Mayıs 2024 - 05:21

Bursa’dan hırsızlık yapan 4 şüpheliye Manisa’da suçüstü

reklam
Bursa’dan hırsızlık yapan 4 şüpheliye Manisa’da suçüstü
Son Güncelleme :

18 Ekim 2022 - 12:26

105 kez okundu
reklam

BURSA’nın Karacabey ilçesinde 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 4 kadın, Manisa’nın Kula ilçesinde hırsızlık amacıyla bir eve girmek üzereyken suçüstü yakalandı.

BURSA’nın Karacabey ilçesinde 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 4 kadın, Manisa’nın Kula ilçesinde hırsızlık amacıyla bir eve girmek üzereyken suçüstü yakalandı.

Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi’nde geçen hafta, bir evden 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. Bölgeye giden ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin Ayşe A. (26), Çiğdem U. (42), Nazik A. (22) ve Çiğdem A. (25) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin Manisa’nın Kula ilçesinde oldukları belirlendi. Ekipler, hırsızlık amacıyla bir eve girmeye çalıştıkları sırada şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin üst aramasında, kapıları açmak için kullanılan aparatlar ele geçirildi. Bursa’ya getirilen 4 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam