reklam
reklam

Çin açıklarında batan gemideki Türk denizci o anları kaydetti: Allah’ım batıyoruz - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

3 Mayıs 2024 - 11:45

Çin açıklarında batan gemideki Türk denizci o anları kaydetti: Allah’ım batıyoruz

reklam
Çin açıklarında batan gemideki Türk denizci o anları kaydetti: Allah’ım batıyoruz
Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 8:31

40 kez okundu
reklam

Çin’in Şanghay kenti açıklarında Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, kötü hava koşullarından dolayı Mirabella isimli gemiyle çarpıştı ve battı. Filikalarla gemiyi terk eden 16’sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı. Geminin battığı anlarda kaydedilen görüntüler ise tüyler ürpertti.

Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16’sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı. Geminin battığı anlarda kaydedilen görüntüler ise tüyler ürpertti.

GEMİYLE ÇARPIŞIP BATTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü bugün yaptığı açıklamada “Marshall bayraklı OMEGA gemisinin MIRABELLA isimli gemi ile Şangay açıklarında çatışma sonucu battığı, can filikası ile gemiyi terk eden 16’sı Türk 21 denizcinin çatan gemi tarafından denizden alındığı öğrenilmiştir. Geminin 3. Kaptanı ile görüşme sağlanmış olup sağlık durumları iyi olan denizcilerin gemiden tahliyesi için Dışişleri Bakanlığımız ve MRCC Çin ile koordine sağlanmaktadır. Geçmiş olsun” denildi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Öte yandan denizcilerin geminin battığı sırada çektiği videolar ortaya çıktı. Dalgaların gemiyi yuttuğu anlarda denizcilerin “Allah’ım batıyoruz” diyerek çaresizce beklediği görülüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam