reklam
reklam

Hayattayken mezarını yaptı, her gün üzerinde yatıyor - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

26 Nisan 2024 - 23:12

Hayattayken mezarını yaptı, her gün üzerinde yatıyor

reklam
Hayattayken mezarını yaptı, her gün üzerinde yatıyor
Son Güncelleme :

10 Ocak 2023 - 8:35

81 kez okundu
reklam

Hayattayken mezarını yaptı, her gün üzerinde yatıyor Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi ölümü hatırlamak için hayattayken kendi mezarını yaptırdı.

Hayattayken mezarını yaptı, her gün üzerinde yatıyor

– Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi ölümü hatırlamak için hayattayken kendi mezarını yaptırdı. Her gün gidip kendi mezarındaki çiçekleri sulayan vatandaş en az bir saat kendi mezarının üzerinde yatıp vakit geçiriyor.

Orhangazi’ye bağlı Narlıca Mahallesinde ikamet eden evli 3 çocuk babası eski futbolcu Ali Aytekin hayattayken kendi mezarını yaptı. Elleriyle inşaa ettiği mezarının üzerine çiçekler eken Aytekin, her gün sulamaya gittiği mezarının üzerine uzanıp ölümü hatırlıyor. Amacının herkese ölümü hatırlatmak olduğunu belirten Ali Aytekin, gözşayları içerisinde “ölüm var, ölüm” derken, “birgün kabristana geldim kim zengin kim fakir anlamadım. Bir gün gelecek bizde bu kabire gireceğiz. Yerin üzerini değil altını düşünmek lazım herkesin ölüm aklına gelsin, herkese örnek olsun diye kendi mezarımı yaptım” diye konuştu.

Kendi mezarının başına tabela da koyan Ali Aytekin, “Son Durak”, Mezarlığı ziyaret ettim. Kimin zengin kimin fakir olduğunu anlayamadım. Anladığım tek şey hepsi Fatiha bekliyor” yazdırdı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam