reklam
reklam

Herkes dört gözle bekliyordu! İşte Süper Kupa’nın oynanacağı tarih - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Nisan 2024 - 17:41

Herkes dört gözle bekliyordu! İşte Süper Kupa’nın oynanacağı tarih

reklam
Herkes dört gözle bekliyordu! İşte Süper Kupa’nın oynanacağı tarih
Son Güncelleme :

04 Ocak 2024 - 8:08

64 kez okundu
reklam

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının yeni tarihi belli oldu. Suudi Arabistan’da 29 Aralık’ta oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonucunda ertelenen mücadelenin Ocak ayında oynanacağı öne sürülüyor.İşte Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçının oynanacağı tarih! Herkes  merak ediyordu… - Alaturka Online

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da 29 Aralık’ta oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonrasında ertelenmek zorunda kalan Süper Kupa Finali’nin ne zaman oynanacağı hala merak konusu.

13 OCAK TARİHİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Pazartesi günü Riva’da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, maçın bu ay içerisinde oynanması için çalışmalara başladı. Net olmamakla birlikte TFF yetkililerinin 13 Oca tarihi üzerinde durduğu öğrenildi.

MAÇLAR 1 HAFTA KAYDIRILACAK

19 Mayıs’ta bitecek ve zaten fazlasıyla sıkışık olan Süper Lig takvimi bir hafta kaydırılacak. İlerleyen aylarda bu ertelenen maçlar hafta içinde oynanacak.Herkes dört gözle bekliyordu! İşte Süper Kupa\'nın oynanacağı tarih

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam