reklam
reklam

İnegöl’de güvenlik görevlisi yaptığı resimlerle evini sergi salonuna çevirdi - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

27 Ekim 2024 - 14:38

İnegöl’de güvenlik görevlisi yaptığı resimlerle evini sergi salonuna çevirdi

reklam
İnegöl’de güvenlik görevlisi yaptığı resimlerle evini sergi salonuna çevirdi
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 11:23

158 kez okundu
reklam

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya işletmesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yüksel Kılıçoğlu’nun evi, yaptığı yağlı boya resimleriyle sergi salonunu andırıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya işletmesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yüksel Kılıçoğlu’nun evi, yaptığı yağlı boya resimleriyle sergi salonunu andırıyor.

Çocukluğundan bu yana resme ilgi duyan Kılıçoğlu, 17 yıldır profesyonel olarak resim yapıyor.

Kılıçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eserlerini yerel ve kişisel sergilerde sanatseverlerin beğenisine sunduğunu söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evde kaldığı zamanlarda resimle daha çok uğraşma imkanı bulduğunu belirten Kılıçoğlu, şöyle devam etti:

“Pandemiden önce ikinci kişisel sergimiz için hazırlığımız vardı. Bu sergiyi açamadık. Nasip olursa, bundan sonra kaldığımız yerden sergi açmaya devam etmek istiyorum. İnsanın hayal gücü çok önemli. Resim yaparken, hayal gücü olmazsa yapamazsınız. Hayal etmeniz, düşünmeniz, tasarlamanız lazım. Tasarlarken de bunu tuvale dökmeniz lazım. Çok şükür biz de bunu başardık.”

Resim yaparken huzur bulduğunu anlatan Kılıçoğlu, eserlerinden bazılarının Denizli’de olduğunu dile getirdi.

Evinin her yerinin resimlerle dolduğunu vurgulayan Kılıçoğlu, “Hediye edeceklerimi dağıtmıştık. Artık resimleri bırakacak yerim de kalmadı.” diye konuştu.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam