reklam
reklam

İnegöllü gencin salgın döneminde evinde kendi çabasıyla yapmaya başladığı resimler ilgi görüyor - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

3 Mayıs 2024 - 17:49

İnegöllü gencin salgın döneminde evinde kendi çabasıyla yapmaya başladığı resimler ilgi görüyor

reklam
İnegöllü gencin salgın döneminde evinde kendi çabasıyla yapmaya başladığı resimler ilgi görüyor
Son Güncelleme :

22 Mart 2021 - 9:21

198 kez okundu
reklam

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde dışarı çıkamayınca resme merak saran 17 yaşındaki gencin eserleri ilgi görüyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde dışarı çıkamayınca resme merak saran 17 yaşındaki gencin eserleri ilgi görüyor.

İlçeye bağlı kırsal Bilalköy Mahallesi’nde yaşayan Mahsun Oskay, gazetecilere yaptığı açıklamada, dijital ortamda zaman geçirmeyi sevmediği için salgın döneminde resim yapmaya başladığını söyledi.

Bu alanda kendisini geliştirmeye çalıştığını belirten Oskay, “Film karakterleri, oyun karakterleri çiziyorum. Arkadaşlarım ve etrafımdakiler bunları görünce kendi resimlerini de çizmemi istediler. Onların resimlerini de çizdim ve sanatta kendimi daha fazla geliştirdim. Talep çok olunca sıraya koyup resim çizmeye devam ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam