reklam
reklam

Jel böcek ilacını yiyen 3 yaşındaki çocuk yoğun bakıma alındı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

19 Nisan 2024 - 05:02

Jel böcek ilacını yiyen 3 yaşındaki çocuk yoğun bakıma alındı

reklam
Jel böcek ilacını yiyen 3 yaşındaki çocuk yoğun bakıma alındı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2022 - 12:55

132 kez okundu
reklam

Bursa’da evde bulduğu böcek ilacını yiyen 3 yaşındaki çocuk, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan küçük çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi Ergül Sokak’ta meydana gelen olayda Ömer Faruk Ö., evde dolabın arkasında bulduğu jel halindeki böcek ilacının bir kısmını yedi. Bu sırada odaya giren annesi, Ömer Faruk’un elindeki böcek ilacını aldı.

Evde bulduğu böcek ilacını yiyen 3 yaşındaki Ömer Faruk yaşam savaşı veriyor

RAHATSIZLANINCA HASTANEYE KALDIRILDI

Ömer Faruk Ö. bir süre sonra rahatsızlanınca annesi sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Faruk, durumu ağırlaşınca da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ömer Faruk’un yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam