reklam
reklam

‘Mavi Nefes’ otobüsünün yeni rotası: Bursa - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 18:03

‘Mavi Nefes’ otobüsünün yeni rotası: Bursa

reklam
‘Mavi Nefes’ otobüsünün yeni rotası: Bursa
Son Güncelleme :

02 Aralık 2021 - 9:58

231 kez okundu
reklam

Mavi Nefes’ otobüsünün yeni rotası: Bursa Marmara Denizi’nde doğal yaşamı etkileyen ve afet niteliğinde olan müsilaj kirliliği ile mücadele kapsamında kurulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu kararı ile bilinçlendirme faaliyetleri için…

‘Mavi Nefes’ otobüsünün yeni rotası: Bursa

Marmara Denizi’nde doğal yaşamı etkileyen ve afet niteliğinde olan müsilaj kirliliği ile mücadele kapsamında kurulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu kararı ile bilinçlendirme faaliyetleri için hayata geçirilen Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü, 6 Aralık’ta Bursa’ya geliyor.

Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu’nca alınan kararlar çerçevesinde bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarını yürütmek üzere Sivil Toplum Örgütü olarak Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) görevlendirildi. TURMEPA tarafından Marmara Bölgesi’nde farkındalığın artırılması amacıyla hayata geçirilen ‘Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü’nün ikinci durağı, Kocaeli’nin ardından Bursa oluyor. Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılacak Bursa etkinlikleri kapsamında ‘Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü’, 06-10 Aralık 2021 tarihleri arasında Bursa Kent Meydanı’nda konuşlanacak. Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü’nde 5 gün süre ile robotik kodlama ve üretim becerileri eğitimleri verilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

'Mavi Nefes' otobüsünün yeni rotası: Bursa

Kaynak: Habermetre

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam