reklam
reklam

Merdiven boşluğuna düşen baykuş böyle kurtarıldı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 03:00

Merdiven boşluğuna düşen baykuş böyle kurtarıldı

reklam
Merdiven boşluğuna düşen baykuş böyle kurtarıldı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2022 - 8:43

86 kez okundu
reklam

Merdiven boşluğuna düşen baykuş böyle kurtarıldıBURSA Bursa’da bugüne kadar çok sayıda hayvanı kurtaran doğasever vatandaş; bu kez de merdiven boşluğuna düşen baykuşu kurtardı.

Merdiven boşluğuna düşen baykuş böyle kurtarıldı

Bursa’da bugüne kadar çok sayıda hayvanı kurtaran doğasever vatandaş; bu kez de merdiven boşluğuna düşen baykuşu kurtardı.

Bursa’da çok sayıda yaralı hayvanın hayatını kurtaran ve bunları kanalında paylaşan İbrahim Sargın, bu kez de bir apartmanın merdiven boşluğuna giren baykuşu ekipmanlarıyla yakalayarak doğaya saldı. Bu anları kayıt altına alan Sargın, kuşa zarar vermemek için uzun gayret safretti. Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar mahallesinde bir apartmana baykuş girdi. Apartman merdiven boşluğuna giren kuşu çıkartamayan bina sakinleri; bu zamana kadar çok sayıda hayvanı kurtaran İbrahim Sargın’a haber verdi. Ekipmanlarıyla apartmana gelen Sargın, kuş “zarar görmesin” diye yakalamak için uzun uğraşlar verdi. Sonunda kuşu yanında getirdiği file yardımıyla yakalayarak ait olduğu doğaya saldı. Apartman sakinleri ise kendisine teşekkür etti.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam