reklam
reklam

Osmangazi Mahallesi spor kompleksine dönüyor - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 10:05

Osmangazi Mahallesi spor kompleksine dönüyor

reklam
Osmangazi Mahallesi spor kompleksine dönüyor
Son Güncelleme :

18 Ekim 2022 - 12:28

105 kez okundu
reklam

Tokat’ın Turhal ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu yanına yapımı devam eden kapalı spor salonu ile Osmangazi Mahallesi spor kompleksine dönüşüyor.

Tokat’ın Turhal ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu yanına yapımı devam eden kapalı spor salonu ile Osmangazi Mahallesi spor kompleksine dönüşüyor.

Turhal Belediyesi gençlerin spora yönlendirilmesi, kent genelindeki spor alanlarının modernize edilerek daha da verimli şekilde kullanılması için proje üretiyor. Turhal’da bir ilk olma özelliği taşıyan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yanına 2021 yılının eylül ayında temeli atılarak inşasına başlanan kapalı spor salonunda çalışmalar devam ediyor. 500 kişilik seyirci kapasiteli 30 araçlık otoparkı ve voleybol, hentbol, basketbol ve tenis sahalarının bulunacağı kapalı spor salonunda çatı kapatma çalışmalarına geçildi.

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, inşaat sahasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yıl sonuna kadar tesisteki çalışmaların bitirilmesinin hedeflendiğini belirten Başkan Bekler, “Osmangazi Mahallemiz bir kısmında güreş eğitim merkezi hemen aşağısında kapalı yüzme havuzumuzla beraber bir spor kompleksi haline gelecek. Turhallı gençlerin, sporu seven gençlerimizin ilçemizin ismini ülkemizde ve bütün dünyada duyurmak için gösterdikleri çabaya bizde bu vesile ile gayret gösterip destek olmaya devam edeceğiz” dedi. – TOKAT

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam